
yaklaşık 2 hafta önce - Yorum yok
Kıymalı Gül Böreği Nasıl Yapılır?

yaklaşık 1 ay önce - 1 yorum
Kahvaltılarınız, beş çayınız ya da gecenin bir yarısı acıktığınızı hissettiğinizde kolayca yapabileceğiniz patatesli omlet tarifi…

yaklaşık 6 ay önce - Yorum yok
Pastırma, çiğ etin çeşitli baharatlar ve tuz yardımıyla kurutulması ile yapılan bir yiyecektir. Pastırma özbeöz Türk yiyeceğidir. Ülkemizde Kayseri, pastırma üretiminin merkezi olarak bilinir. Etin antrkot, bonfile, but, kürek ve sırt kısımlarından pastırma yapılmaktadır. Pastırma alırken ise çok taze pastırmaları tercih etmenizi tavsiye etmeyiz. Çünkü; çok taze olan pastırmaların kesimi epey zor olur. Ayrıca en lezzetli olanı, yapımının üzerinden 6 ay ve daha fazla süre geçmiş olan pastırmalardır. Peki bu lezzeti en doğru şekilde nasıl tüketebiliriz?

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Sigara Böreği Tarifi…

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Yağda Kızarmış Peynirli Börek Tarifi…

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Fıstıklı İrmik Helvası Tarifi…

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Bayatlamayan Poğaça Tarifi…

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Anlatımlı Kolay Poğaça Tarifi…

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Kakaolu Krep Tarifi…
No comments:
Post a Comment