Kıymalı Gül Böreğiyaklaşık 2 hafta önce - Yorum yok
Kıymalı Gül Böreği Nasıl Yapılır?
Patatesli Omlet Tarifiyaklaşık 1 ay önce - 1 yorum
Kahvaltılarınız, beş çayınız ya da gecenin bir yarısı acıktığınızı hissettiğinizde kolayca yapabileceğiniz patatesli omlet tarifi…
Pastırma Nasıl Yenir?yaklaşık 6 ay önce - Yorum yok
Pastırma, çiğ etin çeşitli baharatlar ve tuz yardımıyla kurutulması ile yapılan bir yiyecektir. Pastırma özbeöz Türk yiyeceğidir. Ülkemizde Kayseri, pastırma üretiminin merkezi olarak bilinir. Etin antrkot, bonfile, but, kürek ve sırt kısımlarından pastırma yapılmaktadır. Pastırma alırken ise çok taze pastırmaları tercih etmenizi tavsiye etmeyiz. Çünkü; çok taze olan pastırmaların kesimi epey zor olur. Ayrıca en lezzetli olanı, yapımının üzerinden 6 ay ve daha fazla süre geçmiş olan pastırmalardır. Peki bu lezzeti en doğru şekilde nasıl tüketebiliriz?
Açma Tarifiyaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Sigara Böreği Tarifiyaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Sigara Böreği Tarifi…
Yağda Kızarmış Peynirli Börekyaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Yağda Kızarmış Peynirli Börek Tarifi…
Fıstıklı İrmik Helvası Tarifiyaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Fıstıklı İrmik Helvası Tarifi…
Bayatlamayan Poğaça Tarifiyaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Bayatlamayan Poğaça Tarifi…
Kolay Poğaça Tarifiyaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Anlatımlı Kolay Poğaça Tarifi…
Kakaolu Krepyaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok
Resimli Kakaolu Krep Tarifi…
No comments:
Post a Comment