Wednesday, July 11, 2012

Oktay Usta Haşhaşlı Revani Tatlısı Tarifi

Kymal Gl Brei Kıymalı Gül Böreği

yaklaşık 2 hafta önce - Yorum yok


Kıymalı Gül Böreği Nasıl Yapılır?




Patatesli Omlet Tarifi Patatesli Omlet Tarifi

yaklaşık 1 ay önce - 1 yorum


Kahvaltılarınız, beş çayınız ya da gecenin bir yarısı acıktığınızı hissettiğinizde kolayca yapabileceğiniz patatesli omlet tarifi…




Pastrma Nasl Yenir Pastırma Nasıl Yenir?

yaklaşık 6 ay önce - Yorum yok


Pastırma, çiğ etin çeşitli baharatlar ve tuz yardımıyla kurutulması ile yapılan bir yiyecektir. Pastırma özbeöz Türk yiyeceğidir. Ülkemizde Kayseri, pastırma üretiminin merkezi olarak bilinir. Etin antrkot, bonfile, but, kürek ve sırt kısımlarından pastırma yapılmaktadır. Pastırma alırken ise çok taze pastırmaları tercih etmenizi tavsiye etmeyiz. Çünkü; çok taze olan pastırmaların kesimi epey zor olur. Ayrıca en lezzetli olanı, yapımının üzerinden 6 ay ve daha fazla süre geçmiş olan pastırmalardır. Peki bu lezzeti en doğru şekilde nasıl tüketebiliriz?




Ama Tarifi Açma Tarifi

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok




Sigara Brei Tarifi Sigara Böreği Tarifi

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok


Resimli Sigara Böreği Tarifi…




Yada Kzarm Peynirli Brek Yağda Kızarmış Peynirli Börek

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok


Resimli Yağda Kızarmış Peynirli Börek Tarifi…




Fstkl rmik Helvas Fıstıklı İrmik Helvası Tarifi

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok


Resimli Fıstıklı İrmik Helvası Tarifi…




Bayatlamayan Poaa Tarifi Bayatlamayan Poğaça Tarifi

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok


Resimli Bayatlamayan Poğaça Tarifi…




Kolay Poaa Tarifi Kolay Poğaça Tarifi

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok


Resimli Anlatımlı Kolay Poğaça Tarifi…




Kakaolu Krep Kakaolu Krep

yaklaşık 1 yıl önce - Yorum yok


Resimli Kakaolu Krep Tarifi…

No comments:

Post a Comment